viernes, 7 de octubre de 2011

Sol·licitud d'augment de la inversió al Baix Penedès

Una delegació del Grup socialista de la Diputació de Tarragona va visitar Calafell ahir dijous com a inici de la ronda de visites d'aquest mandat al territori de Tarragona, amb la voluntat de crear consensos i com a estratègia de treball per la nostra província.

A la trobada van assistir, entre d'altres, el portaveu el grup socialista Josep Masdeu i els dos diputats de la comarca del Baix Penedès: Martí Carnicer i Imma Costa, a més a més de caps de llista de la comarca. També va estar present una representació de la militància de l'agrupació de Calafell per donar suport, així com regidors socialistes de l'ajuntament de Calafell.

Els diputats van demanar, en roda de premsa, que la Diputació de Tarragona ampliï la seva inversió a la comarca del Baix Penedès degut al seu creixement demogràfic durant els darrers anys. Concretament es va demanar un augment de les partides pressupostàries destinades al Pla d'Acció Municipal (PAM) dels propers 4 anys. La inversió de l'anterior PAM (2008-2011) a la nostra comarca va ser d'uns 4 milions d'euros. S'intentarà que en el nou PAM la inversió augmenti en funció de les necessitats de la comarca i que també es puguin destinar diners a fer despesa ordinària, no només inversions com es venia fent fins ara.

També es va explicar la proposta del pla zonal de la xarxa local de carreteres per incorporar camins municipals que compleixin uns mínims tècnics, així com traspassar carreteres a la xarxa comarcal de la Generalitat. A la comarca del Baix Penedès es proposa incorporar un total de disset camins, cinc del quals serien d'incorporació immediata. Tanmateix, es va explicar que es duran a terme accions de millora a les vies i carreteres del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, amb una inversió prevista de 32 milions d'euros durant la primera etapa del pla.

No hay comentarios:

Publicar un comentario