lunes, 17 de octubre de 2011

El PSC recolza les entitats de Calafell

Ahir diumenge a la tarda una trentena de persones ens vam reunir per inaugurar la cinquena temporada del Cine Club Koniec, una iniciativa cinematogràfica d'un grup de persones de Calafell amants de la cultura i de l'art, encapçalades pel Josep Inglada. Una nova edició que ha volgut obrir les seves portes homenatjant els clàssics del cinema del segle XXI. L'estrena va tenir lloc en un espai excepcional com és la capella ubicada en els terrenys de l'antiga destil·leria del carrer del Sanatori de Calafell.

Alguns companys i regidors socialistes vam ser convidats i no hem volgut faltar a l'ocasió. Com a representants municipals valorem i recolzem sempre els projectes que, des de totes les entitats del nostre poble, s'ofereixen als ciutadans.

En aquesta ocasió ens toca animar i estimular el Cine Club Koniec per oferir i proporcionar cinema alternatiu, no comercial i de qualitat, un trinomi difícil de conjugar. Aquesta nova temporada s'incorporen novetats com són els documentals, o el cinema coreà. No pot faltar el cinema en català, on els espectadors podran gaudir de tres films de tres grans directors catalans. Per a més informació cliqueu aqui.

Des d'aquí, m'agradaria animar totes les entitats del nostre municipi, tant esportives com culturals, que continuïn portant a terme tasques tan encomiables com la que avui aportem, ja que ajuden a dinamitzar el nostre teixit social i fomenten la cohesió entre els ciutadans dels diferents nuclis de Calafell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario