martes, 18 de octubre de 2011

Primera trobada d'ARS


Dimarts passat es va fer la presentació del grup Àmbit de Reflexió Socialista (ARS) a la seu del PSC de Tarragona. Un total de 23 companys vinguts de diferents municipis del Camp de Tarragona vam estar-hi presents. La comarca del Baix Penedès també va voler tenir la seva representació amb companys de les agrupacions del Vendrell com el Martí Carnicer i de Calafell com la Yolanda Almagro.

ARS és un espai que neix de la mà de companys com el Xavi Sabaté (Diputat al Parlament) i el Martí Carnicer (Diputat a Tarragona). El seu primer objectiu és treballar de cara al XII Congrés del PSC i amb la voluntat de que persones de perfil i sentiment socialista es trobin per debatre i posar en comú les seves idees. També pretén ser un espai obert a la reflexió, a la lliure expressió i a l'aportació d'inquietuts i iniciatives de transformació i de canvi social i polític en relació al futur del nostre país.

Durant la trobada, cada assistent va fer la seva presentació i va manifestar les seves intranquil·litats en relació a diferents temàtiques. Bàsicament tothom va coincidir en la preocupació per la desafecció política dels ciutadans, els resultats de les darreres eleccions autonòmiques i municipals, la situació generalitzada de crisi que es viu al país i com afecta la població o els canvis de model social i polític entre d'altres.

Durant el transcurs de la trobada, es va fer una primera aproximació a les temàtiques més interessants a treballar en properes reunions, sorgint temes tan interessants com el pacte fiscal federal, la crisi de valors i dels posicionaments ideològics, l'ètica i la política, etc.

Es pretén que les properes cites tinguin lloc a diferents municipis del territori per tal d'evitar immobilisme i centralització. Comptaran amb la presència d'experts, agents socials i persones actives que treballen per donar respostes a les preocupacions dels ciutadans. La propera trobada es va suggerir que sigui per presentar i sentir les propostes dels candidats a primers secretaris del partit: Àngel Ros, Joan Ignasi Elena i Pere Navarro.

Animem a tots el militant i simpatitzants que s'apuntin i participin d'aquest espai de reflexió. Vivim uns moments on l'aportació de tothom és necessària de cara a marcar el camí cap a on ha d'anar el futur del socialisme català i de la societat en general. Es necessiten idees per avançar, les idees de les persones.

No hay comentarios:

Publicar un comentario