viernes, 21 de octubre de 2011

Moció del PSC contra les retallades en sanitat

El Grup Parlamentari del PSC presenta una moció al Parlament amb la finalitat d'aturar les retallades del sistema sanitari i preservar el model sanitari públic.

El Butlletí Oficial del Parlament publicava el passat dijous 13 d'octubre una moció on es demana al govern de la Generalitat deixar sense efectes les retallades previstes pel darrer trimestre del 2011. També es demana un pla integral de les llistes d'espera, l'actualització dels plans directors i el calendari per estendre el model de finançament.

En la mateixa moció s'insta el govern a garantir el model de governança, a establir un nou model retributiu per als professionals sanitaris, a desenvolupar el Pla d'Innovació de l'Atenció Primària i a promoure el Pacte per la sostenibilitat, la qualitat i l'equitat del Sistema Sanitari a Catalunya.

Per llegir la moció sencera cliqueu aquí.

2 comentarios:

  1. Ara que ja fa gairebé un any que a Catalunya governa CiU, la gent ja comença a adonar-se del que és capaç d'arribar a fer un govern de dretes amb als serveis públics: retallades, privatitzacions, etc. Aquesta és la seva realitat però no la proclamen als quatre vents per no perdre vots de cara a les generals.

    El poble és i serà d'esquerres. Catalunya és d'esquerres perquè és poble.

    ResponderEliminar
  2. La dreta té una única misió que és mantenir-se en el poder. Farà tot el possible per fer-ho beneficiant un quants que són els seus votants, classes benestants majoritàriament, sense importar-li gaire la resta de classes socials, ni les classes mitges i ni diem els treballadors. Sembla un tòpic crear aquest discurs, però és que és la realitat, així succeeix, ho estem veient. Que mostrin els pressupostos del 2012 abans del 20-N. No ho faran perquè el contingut i la realitat d'aquest pressupost és de més retallades. La gent ho està començant a captar i comencen els penediments.

    Evidentment, com dius anònim, des que CiU està al govern de la Generalitat ja s'ha anat apuntant aquesta línia que tos els socialistes i gent d'esquerres hem de saber explicar i transmetre. La línia de retallar a qui més ho necessita tot ajudant a qui menys ho necessita, als seus.

    ResponderEliminar