sábado, 11 de febrero de 2012

Calafell també hi és present!


Avui s'ha celebrat el V Congrés de la Federació del Camp de Tarragona i Calafell ha estat protagonista. Per primera vegada a la història de la nostra agrupació, hem aconseguit tenir representació a l'Executiva de la Federació amb un suport de 81% dels vots. S'ha reconegut l'esforç i la feina feta durant molt de temps per part dels nostres companys i companyes. També hem mantingut la representació al Consell Nacional, amb un recolzament del 90% dels vots.

L'únic candidat a Primer Secretari de la Federació, el Pep Fèlix Ballesteros, ha tingut un suport del 98% de les votacions, tot demostrant un alt nivell d'acceptació i de recolzament per part de la militància. La candidatura presentada ha estat una llista de consens i amb la màxima representació de les agrupacions de tot el territori del Camp de Tarragona. Companys amb més experiència com Francesc Vallès, Xavier Sabaté, Imma Costa o Martí Carnicer formaran part de l'Executiva. Però també tenen el seu lloc cares noves com el Kenneth Martínez o l'Eloi Manasanch.

Al llarg del matí s'ha aprovat, per unanimitat, l'informe de gestió, defensat pel company Pep Fèlix com el text final, ja esmenat, el reglament i la ponència marc. Totes les esmenes presentades per l'agrupació de Calafell han estat aprovades menys una i una altra transaccionada. Estem molt satisfets del resultat obtingut. L'esforç ha valgut la pena.


A continuació ha fet la seva intervenció el convidat d'honor i flamant Primer Secretari del PSC, el Pere Navarro, qui ha tingut una actitud crítica amb les actuacions dels governs de la Generalitat i de Madrid. Navarro ha fet una síntesi del panorama polític actual català i espanyol i ha explicat que una reforma laboral ha de servir per reactivar l'economia i crear llocs de treball i no per facilitat l'acomiadament dels treballadors. Ha defensat el diàleg i el compromís com una manera de treballar per arribar a consensos tan necessaris en moments difícils. Ha criticat que Catalunya estigui governada per Mariano Rajoy i que Mas no faci res al respecte. El Primer Secretari ha posat punt i final al seu discurs apostant per "un futur de progrés" i encoratjant la militància a "no caure en la desesperança ni en el fatalisme".


Finalment tocava el torn al recent escollit Primer Secretari de la Federació. Ballesteros ha iniciat el seu discurs d'investidura donant les gràcies a totes aquelles persones que han treballat dur durant aquestes setmanes presentant esmenes a la ponència, un total de 250, i contribuint a la millora del partit. Ha assegurat que treballarà per aconseguir que "el PSC s'obri a la ciutadania per garantir una major participació i processos més democràtics". Ha apostat també per l'obertura dels cercles de decisió interna. Ha finalitzat la seva intervenció amb paraules d'alè cap a totes aquelles persones que creuen en el progrés i en la justícia social i animant a tothom a treballar per avançar.

El congrés ha tancat les seves portes amb la tradicional cantada de la Internacional i de l'Himne dels Segadors.


7 comentarios:

  1. Enhorabuena Yolanda, creo que te lo mereces y la agrupación de Calafell también.

    ResponderEliminar
  2. Las recompensas van llegando tras el esfuerzo realizado. Así funciona, cuando un grupo de personas trabajan unidas y con un único objetivo, acaban recogiendo el fruto de su labor.

    La agrupación de Calafell está más unida que nunca y eso se ha convertido en un reconocimiento por parte de los ciudadanos y del propio partido. La confianza en nuestra agrupación y en nuestras posibilidades de crecimiento y de trabajo es cada vez más evidente.

    Vamos por buen camino, somos una alternativa real de gobierno y el resto se irá viendo a medida que el tiempo vaya pasando. Nos lo hemos tomado muy en serio desde el primer momento y eso ha hecho que a nosotros también nos estén tomando en serio.

    El pueblo espera gente joven, preparada y capacitada para estar al frente del gobierno y el PSC de Calafell, eso, lo tiene.

    Gracias a todos los compañeros y personas de Calafell que nos están dando ese empujón de ánimo y de confianza para que demos, cada día, un paso adelante.

    ResponderEliminar
  3. Enorabuena Yolanda,te lo mereces, aunque queda mucho trabajo por hacer, espero que los que no somos tan jovenes te podamos hechar una mano, para seguir adelante con los objetivos.

    ResponderEliminar
  4. Gracias Ángeles. Por supuesto que puedes ayudar... es un trabajo de equipo el que estamos haciendo. Todos somos igual de importantes y lo sabes... ;-)

    ResponderEliminar
  5. Enhorabuena Yolanda!!! poco a poco y paso a paso... despacio pero con paso firme!!!

    ResponderEliminar