sábado, 3 de marzo de 2012

PSC de Calafell, un gran pas endavant!



Dijous passat, amb la celebració d'una assemblea a la que van assistir més de 35 militants, els socialistes de Calafell vam donar el tret de sortida a un període de reestructuració interna i dels òrgans de govern de la nostra agrupació.

Després del Congrés del PSC a nivell nacional i del Congrés de la Federació del Camp de Tarragona, en els que es van votar les executives corresponents, ens toca a les agrupacions.

Un dels punts més importants que es van tractar i debatre va ser el calendari i procediment que tindrà lloc des d'ara i fins l'elecció de la nova executiva. Els postulants a primers secretaris tindràn temps fins el dia 15 de març per presentar avals, projecte i proposta de cantidatura. I, finalment, el dia 22 de març tindrà lloc l'assemblea en la que els militants podran seleccionar i donar recolzament a les diferents candidatures a primer secretari amb el seu equip d'executiva.

Es tracta d'un procés clau i de renovació molt important per la nostra agrupació, ja que el grup de persones que acabin tenint el major nombre de vots serà qui gestionarà i dirigirà les dinàmiques de l'agrupació i dels seus militants. Tot un repte per a una seu d'un municipi de més de 25.000 ciutadans.

La nostra agrupació actualment, viu uns moments de desenvolupament i consolidació molt dolços. Tant els afiliats com els simpatitzants estàn encoratjats i il·lusionats aportant idees i esperit de treball que ajudarà a que, cada vegada més, les idees socialistes es vagin implantant i guanyant terreny al nostre municipi. La col·laboració i l'esfoç de tothom sempre és necessari i benvingut.

Hem d'agrair a totes aquelles persones que dia a dia es van apropant a la nostra seu reafirmant les seves conviccions d'esquerres i progressistes i amb la ferma decisió de fer-nos costat i ampliar el grup de la família socialista de Calafell. Estar a l'oposició no és senzill per guanyar companys de feina però nosaltres, dia a dia, ho estem aconseguint. Estranya és la setmana que no rebem una visita d'un ciutadà, queixós amb la gestió de l'actual govern CiU-PP, que vol afiliar-se o fer-se simpatitzant.

Sota el nostre punt de vista, aquesta voluntat de col·laboració i d'apropament té més mèrit després d'haver viscut un procés electoral força difícil i sense gaire èxit per les idees socialistes. Bé, hem de remarcar que a les darreres eleccions legislatives, el partit socialista de Calafell va guanyar els comicis al nostre municipi. Això, cinc mesos després d'haver perdut les municipals, va ser un brot d'aire fresc i un reconeixement a la nostra tasca d'oposició.


Un dels punts que també es van debatre va ser la iniciativa de celebrar un sopar de dones el proper dia 9 de març en commemoració del dia internacional de la dona treballadora que tindrà lloc el proper dia 8 de març. Totes les dones que vulguin podràn assistir, només cal que s'inscriguin trucant al següent mòbil: 625 194 335.

Us hi esperem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario